Rólunk, röviden

KIÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK, KIÁLLÍTÁSI STANDOK TERVEZÉSE ÉS ÉPÍTÉSE

A családi vállalkozásunk, a Kiraly International, mindent-egy-helyen szolgáltatást nyújt minden kiállítási stand tervezési igénnyel kapcsolatban. Az ügyfeleinkkel együtt dolgozva teljes körű kiállítási szolgáltatást nyújtunk. Mindent mi bonyolítunk az igény felmerülésétől a kiállítás megnyitásáig, és a stand bontásáról is gondoskodunk.

A tervezőink az árajánlat részeként kiváló minőségű 3D megjelenítést (építészeti látványtervet) készítenek, előnézetet biztosítva az ügyfélnek a standról a megépítése előtt, bemutatva az átfogó koncepciót, és minden tervezési elemet a legapróbb részletekig. A kiválasztott terv jóváhagyása után mi intézünk minden papírmunkát és koordinálást, beleértve az engedélyezési eljáráshoz szükséges építészeti tervdokumentáció elkészítését is.

Ezután beszerezzük és/vagy legyártjuk a megrendelésre készített stand elemeket, előkészítjük szállításra, és a kiállítás helyszínére szállítjuk. A helyszínen felállítjuk a standot és kulcsrakész állapotban átadjuk az ügyfélnek. A kiállítás végeztével a standot lebontjuk és eltávolítjuk, a kiállítási területet feltakarítjuk és átadjuk a kiállítás szervezőjének, a stand elemeket pedig visszaszállítjuk tárolásra. 

Tovább