1991

Önálló vállalkozásba kezd Király Ilona mint kereskedelmi kiállíáts szervező. A cég elsősorban Kérpát medence-i regionális ügyfélkörrel kezdi meg a tevékenységet, a helyi kiállítási területekre fókuszálva.

2016

A projekteket a Király International már fővállalkozóként valósítja meg. Kialakít egy partnerhálózatot, amely megbízható és ellenőrzött beszállítókból áll, akik képesek kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtani, tovább növelve a cég hírnevét. Egy tervező csapat csatlakozik a céghez, amely képes testre szabott stand terveket készíteni. Megalakul a cég magyarországi leányvállalata a Király International Hungary.

2013

Király László, Ilona fia csatlakozik a vállalkozáshoz. Anya és fia közösen vezetik a céget. A cég kezd új nemzetközi ügyfeleket szerezni. Az ügyfélkör már nem regionális, hanem minden európai kiállítási helyszínre kiterjed.

Terveink - 2020

Szeretnénk folytatni a cég erőteljes növekedését és terjeszkedését. Egyre professzionálisabb megoldásokat kívánunk nyújtani, a meglévő ügyfeleink egyre változó igényeinek kielégítése érdekében, és új ügyfeleket kívánunk szerezni az idegenforgalmi szektorban, valamint a közép- és nagyvállalati szegmensben.  

2015

Családi vállalkozásként megalakul a Király International. A több évtizedes üzleti tapasztalattal rendelkező cég átalakul és újfajta rendszerben kezd dolgozni, ezzel a fejlődés új szakaszába lép. Minden feltételt (honlap, e-mail címek, szállítási szerződések) megteremt, ami az európai terjeszkedés megkezdéséhez és egy vállalatcsoport létrehozásához szükséges.