Családi vállalkozás vagyunk. A csapatunk családtagokból és barátokból áll. A filozófiánk alapja az az elv, hogy a hatékony munkához a csapattagoknak bízniuk kell egymásban és támogatniuk kell egymást. A szoros kötelékeinknek és kapcsolatainknak köszönhetően jól ismerjük egymást, tudjuk mit várhatunk az egyes csapattagoktól, és minden csapattag azokat a feladatokat végzi, amelyekben a legjobb. Valódi közösség vagyunk, és erős támogatást nyújtunk egymásnak.

Nemzetközi jelenlét. A kiállítási részvételek megszervezése rengeteg utazással jár. Időnk nagy részét valamelyik európai kiállítási központban töltjük. Jelenleg két irodánk van, egy Párkányban (Szlovákia), és egy Budapesten (Magyarország). Partneri kapcsolatban állunk olyan szakemberekkel, akik nem a cégcsoport alkalmazottai, de szorosan együttműködnek a Király International-lel. Évek (esetenként évtizedek) óta dolgozunk együtt partnereinkkel, ezért kipróbált és megbízható megoldásokat tudunk kínálni, folyamatosan magas színvonalon.

Király Ilona

Position: Társtulajdonos
Helyszín: Budapest, Magyarország

E-mail: ilona@kiraly.international

Stratégia és a cégcsoport vezetését érintő kérdésekben állok rendelkezésére mindenkinek.

Király László

Beosztás: Ügyvezető és Társtulajdonos
Helyszín: Párkány, Szlovákia

E-mial: laszlo@kiraly.international

Én figyelek arra, hogy olajozottan működjön a cég a mindennapi működése során. Hiszek abban, hogy nekem mint cégvezetőnek az a legfőbb dolgom, hogy hagyjam a kollégáimat dolgozni, ha pedig valami váratlan esemény problémát okoz a cég működésében, azt nekem meg kell tudnom megoldni.

Lörincz Hunor

Beosztás: 3D tervező
Helyszín: Budapest, Magyarország

E-mial: hunor.lorincz@kiraly.international

Én vagyok a kiállítási standok kreatív tervezője. Megtervezem a látványterveket és a 3D megjelenítéseket, előnézetet biztosítva az ügyfélnek a standról a megépítése előtt.

Lörincz Anna

Beosztés: Szervező
Helyszín: Budapest, Magyarország

E-mial: anna.lorincz@kiraly.international

Én készítem el az árajánlatokat, és válaszolok minden megkeresésre, de a kiemelt ügyfelek egy részével is én tartom a kapcsolatot. Én felelek a házon belüli adatbázisainkért és nyilvántartási rendszereinkért. Amennyiben Önnek folyamatban lévő projektje van nálunk, vagy visszatérő ügyfél, kérem forduljon hozzám bármilyen kérdéssel.

Horváth Norbert

Beosztás: Szervező
Helyszín: Budapest, Magyarország

E-mail: norbert.horvath@kiraly.international

Amennyiben Ön olyan kiállító, aki először fordul hozzánk, akkor én leszek a kapcsolattartója. Én kezelem és koordinálom a marketing kampányunkra kapott válaszokat, és én vagyok felelős a projektek elindításáért a tervdokumentáció és az árajánlatok átadásához vezető úton.

Vasas Éva

Beosztás: Akvizíciós vezető
Helyszín: Budapest, Magyarország

E-mail: eva.vasas@kiraly.international

Én felelek a Király International marketing ügyeiért. Én felügyelem az e-mail kommunikációnkat, és én döntök arról, hogy milyen reklámkampányokat indítsunk a meglévő vagy új piacainkon.